Huby Spot TH

Печат
Следете и задайте температура и влажност
Продажна цена 28,00 лв
Отстъпка
Сума на данък
Цена / кг:
Добави Сензор/ Add Sensor
Ампераж / Amperage
Описание

Забележка: сензорите не са включени в  опаковката на Huby Spot TH. Клиентите трябва допълнително да поръчат сензор за Температура и Влажност (за въздух : AM2301) или за температура (за вода : DS18B20)

Huby Spot TH ( наименованието "TH" идва от Temperature and Humidity - температура и влажност). Този WiFi контролер е като Huby Spot ON, но в два варианта: за 10А (2200W) и за 16А (3500W). Моделът има букса за допълнително поставяне на сензор/датчик за измерване на температура и влажност , който не е включен в цената. (Huby Spot ON няма такава букса). Датчикът може да бъде в два варианта - за въздух или за вода.

Спецификации

 • Входно напрежение: 90 ~ 250V AC
 • Входенщ ток: макс. 10A / 16А
 • Мощност: 2200W (10А) / 3500W (16А)
 • Поддържа бързо конфигуриране на SSID и парола чрез EweLink
 • Поддържа автоматично свързване със сървъра, регистриране и актуализиране на информация за състоянието.
 • Поддържа следене на състоянието на устройството и дистанционно управление чрез EweLink
 • Поддържа отброяване, единични и повтарящи се задачи
 • Поддържа индикация на температурата и на влажността в реално време
 • Поддържа 3 сензора за температура и влажност (AM2301, DS18B20, DHT11)
 • Поддържа настройката на температурата и влажността за включване / изключване
 • Управление на група от устройства, и интелигентна сцена – превключване на група устройства в предварително дефинирано състояние

Huby Spot TH е интелигентна версия на Huby ON, която може да следи температурата и влажността чрез iOS / Android eWeLink. Huby TH поддържа две текущи спецификации за захранване: 10А или 16А.
Huby Spot TH поддържа настройката на диапазона за температура или влажност. Когато температурата или влажността на околната среда попаднат в обхвата, то автоматично ще включи или изключи свързаните устройства.
Huby Spot TH поддържа три вида сензори за температура и влажност:
AM2301, DS18B20, DHT11.

Важна характеристика на Huby Spot TH е, че то може да работи като Huby ON, когато не е свързана със сензори. Но в сравнение с Huby ON, Huby Spot TH е по-безопасно, по-голямо по размер, излъчва по-малко енергия и е удобно за работа.
Най-важното е, че с последното мобилно приложение eWelink клиентите могат да създадат серия от прости условни състояния (Smart Scene). Това означава, че потребителите могат да използват Huby TH10 или Huby TH16 с AM2301, DS18B20 или DHT11 датчик, за да събират данни за температура / влажност, които могат да бъдат споделени с някои умни домашни устройства на Huby като Huby ON, Huby RF, Huby SV, smart socket и др. По този начин други устройства създаван условия за температура / влажносг и включат / изключат свързаните уреди. Това се нарича Smart Scene (виж бутона APP). Това устройство работи перфектно с електрически вентилатор, климатик, овлажнител, интелигентен аквариум, система за напояване и много други уреди.

Можете да добавите сензор за Температура и Влажност (за въздух : AM2301) или за температура (за вода : DS18B20)

Smart Huby извършва внос на продукти на ITEAD Intelligent Systems Co. Ltd