Huby WiFi Smart Продукти

различни WiFi Smart Spot релета за добро начало

Управлявайте всякакви електрически устройства, ключове, контакти или светлини със смартфон от всяка точка на света! Хуби WiFi реле с много проста инсталация и конфигурация.

Huby Spot ON
Цена: 24.00 лева

Huby Spot ON

Huby Spot TH
Цена: 28.00 лева

Huby Spot TH

Huby Spot RF
Цена: 27.00 лева

Huby Spot RF

Huby Spot DUAL
Цена: 33.00 лева

Huby Spot DUAL

Huby Spot POW
Цена: 50.00 лева

Huby Spot POW

Huby Light SW
Цена: 47.00 лева

Huby Light SW

Huby Slampher
Цена: 30.00 лева

Huby Slampher

Huby Power Socket
Цена: 40.00 лева

Huby Power Socket

Wifi Remote Controller
Цена: 120.00 лева

Wifi Remote Controller

Huby e-WeLink Приложение

Huby e-WeLink е приложение, което може да ви позволи да контролирате всички видове устройства и марки в едно.

Дистанционно управление

Дистанционно управление

Дистанционно управление на домашните електрически уреди от всяко място, по всяко време, проверка на състоянието на устройството в реално време.

Планирано време

Планирано време

Потребителите могат да задават график на самостоятелно включване и изключване на устройствата, включително и таймер за повторение или еднократно програмирано включване/изклюзване. Представете си, че лампите се изключват вечер (22:00 ч.) и се включват на сутринта (7:00 ч.) - всеки ден автоматично. Удобно, нали ?

Таймер за обратно отброяване

Таймер за обратно отброяване

Таймерът за обратно отброяване позволява на потребителите да зададат диапазон на вкл./изкл, работещ на принципа на обратно отброяване. Тази функция поддържа до 24 часа време за обратно отброяване. Тя може да се прилага широко за устройства с батерии за зареждане. Представете си, че мобилният ви телефон е спрял да се зарежда след 3 часа отброяване.

Времеви цикъл

Времеви цикъл

Huby е първото интелигентно устройство за крайни продажби на пазара, което предоставя функцията за времеви цикли. Цикличният таймер позволява на потребителите да включват и изключват устройство на предварително зададени интервали и да работят за определено време. Например със цикличният таймер можете да направите устройството да стартира на всеки 30 минути и да работи само 10 минути всеки път.

Функция за групиране

Функция за групиране

Тя позволява на потребителите да добавят устройства в различни групи, така че да могат лесно да ги проверяват и управляват. За да използвате тази функция, трябва само да кликнете върху падащото меню в горната част на списъка с устройства. Например създайте група, наречена "Детска стая", и добавете всички домашни уреди от тази стая в тази групата, за да ги управление бързо и удобно.

Умен Сценарий

Умен Сценарий

Умният сценарий позволява на потребителите да използват едно устройство, за да задейства автоматично (ON/OFF) едно или повече други устройства. Например можете да създадете два сценария, наречени "Връщане вкъщи" и "Напускане на дома". Веднага след като пристигнете или напуснете дома, вратата е отворена/затворена, светлините или други домашни уреди автоматично се включват/изключват.

Управление на споделянето

Управление на споделянето

Собствениците на устройства могат да споделят контрола на собствените си устройства с други потребители на e-WeLink. Поканете членовете на Вашето семейство да контролирате Вашия умен дом заедно! Докоснете "SHARE" и въведете идентификационния номер, с който искате да споделите (или телефонен номер/имейл адрес), уверете се, че той също е онлайн. Щом се потвърди поканата, той ще има право да контролира Вашите устройства. Само собствениците (при първоначална конфигурация) могат да споделят устройства.