Huby Slampher

Печат
Фасонка за отдалечено контролиране на светлина
Продажна цена 30,00 лв
Отстъпка
Сума на данък
Цена / кг:
Дистанционно / RF Remote Controller
Описание

Забележка: Huby Slampher съдържа 433Mhz RF приемник,
Клиентите трябва да закупят допълнително RF дистанционно управление, за да контролират продукта локално.

Huby Slampher е фасонка, в която е поставен WiFi комутатора и я управлявате през телефона. Тя съдържа и 433Mhz RF приемник, така че към нея може да се добави и дистанционно.

Huby Slampher е WiFI базиран цокъл, който може да се свърже с електрическите крушки с винтова резба E27. Slampher предава данни на облачна платформа през WiFi маршрутизатор, който позволява на потребителите да контролират дистанционно всички електрически крушки чрез App eWeLink на своя смартфон. Сървърът на Slampher е глобален сървър на Amazon AWS.
Huby Slampher прави всички светлини умни. При наличие на мобилна мрежа клиентите могат да контролират дистанционно осветлението, като ги изключват от всяко място и по всяко време. Друга налична функция е да зададете график за синхронизиране на осветлението, който може да включва отброяване, планирано включване / изключване и по този начин може да помогне на клиентите да поддържат по-лесно дома си.
Мобилното приложение eWeLink позволява на клиентите лесно да контролират уредите. Версията на приложението за iOS може да бъде изтеглена в App Store, докато версията на Android в Google Play.

Smart Huby извършва внос на продукти на ITEAD Intelligent Systems Co. Ltd